10 Kendte Hollywood stjerner der køber Instagram followers

Del

En ny undersøgelse har afsløret de berømtheder på A-listen, der har flest falske Instagram followers på sociale medier – og du bliver måske overrasket over resultaterne.

Institute of Contemporary Music Performance sammensatte en liste over de mest fulgte stjerner på tværs af to kategorier – ‘Showbiz’ og ‘Sports’ – og kørte tests for at fastslå, hvor mange af deres Instagram- og Twitter-followers der faktisk var rigtige mennesker.

I kategorien ‘Showbiz’ viste det sig, at den amerikanske chat show-vært Ellen DeGeneres havde det højeste antal falske followers samlet set på 48 procent.

På andenpladsen kom koreanske popband BTS med 47 procent af falske followers efterfulgt af Kourtney Kardashian på tredjeplads med 46 procent.

Kardashians dominerede Instagram-sammenbruddet, hvor Kourtneys søstre Kim og Khloé også kom på listen, begge med 44 procent falske Instagram followers.

Andre store navne med de mest automatiserede Instagram followers på tværs af deres to sociale platforme inkluderer Ariana Grande (46 procent), Taylor Swift (46 procent), Miley Cyrus (45 procent) og Priyanka Chopra (43 procent). Det er værd at bemærke, at det at have falske eller ‘bot’ followers ikke nødvendigvis betyder, at den pågældende berømthed har betalt for et Instagram follower boost.

Her er de top 10 ‘Showbiz’ berømtheder med de mest samlede falske Instagram followers:

  1. Ellen DeGeneres – 49%
  2. BTS – 47%
  3. Kourtney Kardashian – 46%
  4. Taylor Swift – 46%
  5. Ariana Grande – 46%
  6. Deepika Padukone – 45%
  7. Miley Cyrus – 45%
  8. Katy Perry – 44%
  9. Khloe Kardashian – 43%
  10. Priyanka Chopra – 43%

Det er derfor vigtigt at vækste din Konto organisk med ægte Instagram followers og det er der flere måder at gøre dette på. Vi anbefaler Getlikes.dk som er eksperter i Instagram marketing.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Flere artikler